Cazare

Booking.com

In functie de zona turistica aleasa pot exista o serie de optiuni de cazare.

Mallorca ofera atat hostaluri (de obicei de doua stele) cat si hoteluri de la trei la cinci stele, dar si apartamente in regim de hotel, sau cazare la pensiuni agro-turistice.

Chiar daca exista o oferta extrem de variata de cazare, in Mallorca tarifele nu difera foarte mult de la o locatie la alta, asfel ca un turist poate alege zona preferata fara grija unor tarife mai mari.

Atat de la aeroportul insulei, cat si de la cele doua porturi comerciale din Palma si Alcudia exista conexiuni directe prin mijloacele de transport public pana la aproape fiecare unitate de cazare.

Din Palma exista conexiuni de autobuz cu nucleul de transport principal, de unde se poate lua alt autobuz, sau trenul unde exista disponibilitate. Din Alcudia exista o serie de conexiuni de autobuz.

Fiecare port, dar si aeroportul ofera atat servicii de taxi cat si servicii de inchirieri autoturisme.

In general, fiecare agentie de turism sau hotel pot oferi serviciul de transfer pana la unitatea de cazare (daca acest lucru nu este inclus deja in pachet) la cererea clientului.

Fiecare oferta de cazare include implicit micul dejun, insa in functie de pachetul ales se poate opta pentru demi-pensiune (mic dejun & cina) sau toate cele trei mese incluse.

veltravel.ro